Rahanansaitsemisblogi aloittaa

Nyt aloittaa Valuuttaa.comin “Rahanansaitsemisblogi”! Tulen blogissani antamaan vinkkejä erilaisista tavoista hankkia ja ansaita rahaa pääosin internetin avulla. Tulen käymään läpi erilaisia keinoja sekä seuraamaan tämän aihealueen ajankohtaistapahtumia. Monia blogissa kerrotuista menetelmistä olen itse kokeillut, mutta kerron myös uusista tavoista jotka vaikuttavat mielenkiintoiselta. Heti ensimmäiseksi sinun kannattaa tutustua Valuuttaa.comin sivuun: Ansaitse rahaa nettisivuilla tai blogista, joka käsittelee suomalaisia palvelevia mainosverkostoja.

Kirjoittaja on toiminut rahoitusmarkkinoilla toisten palveluksessa yli 15 vuotta, viimeiset 1,5 vuotta myös yksityisyrittäjänä. Internetmarkkinoinnista on 2,5 vuoden “omakohtainen kokemus”.

This entry was posted in Yleinen and tagged . Bookmark the permalink.