Tuloja tavaran myynnillä

Lisätuloja on luonnollisesti mahdollista saa myymällä omaisuutta. Useimmilla on nurkissa tarpeetonta omaisuutta, jonka voi hyvin laittaa myymällä kiertoon. Tähän tehokkaita kanavia ovat huutokauppasivustot kuten suomalainen Huuto.net ja kansainvälinen Ebay.com.

On myös muutamia nettisivustoja, jotka ovat erikoistuneet tiettyjen tavaroiden ostamiseen:

KierrataKannykka.fi
on palvelu, jossa voit muuttaa tarpeettomaksi jääneen kännykkäsi rahaksi. Nimestä huolimatta palvelun kautta voi tarjota myös vanhoja läppäreitä kierrätykseen. Arvioi sivustolla kännykkäsi tai läppärisi arvo ja tilaa ilmainen kierrätyspaketti.

Kultarahaksi.fi-palvelu ostaa kultaa. Tästäkin palvelusta voi tilata maksuttoman kultapaketin, jossa voi lähettää ilamiseksi ja riskittä kultaesineensä arvioitavaksi.

Muitakin palveluita näiden lisäksi on. Niistä lisää myöhemmin!

This entry was posted in Käytetyn tavaran myynti and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.