HYIP-projektiseuranta

Tällä sivulla seurataan oman HYIP-projektini onnistumista. Tarkoitetuksena on sijoittaa muutamiin High-yield investment program – HYIP-ohjelmiin rahaa ja katsoa kuinka niissä käy. Sijoitettavat summat ovat hyvin pieniä eivätkä muodosta taloudellista riskiä. Projektin dokumentoimisen ajatuksena on jakaa kokemuksia Valuuttaa.comin lukijoille.

*** HUOM! Projekti päättyi vuonna 2011. Linkit eivät enää toimi! ***

Nettilompakko

Projekti alkoi avaamalla tili sopivaan nettilompakkoon. HYIP:ien luonteen vuoksi niille ei yleensä ole mahdollista tallettaa esimerkiksi PayPalin tai Moneybookersin kautta. AlertPay on jo useamman vuoden toiminut nettilompakko, jota “rahantekosivustoilla” tunnetaan käytettävän ahkerasti. AlertPayn tilin avaaminen sujui melko jouhevasti. Tilille piti siirtää rahaa pankkisiirrolla. AlertPaylla on tili Suomessa ja keskiviikkoiltana tehdyn tilinavauksen jälkeen perjantaina saatiinkin jo AlertPayn tilille rahaa.

HYIP:n valinta

Tarkoituksena oli valita melko satunnaisesti eräällä HYIP-foorumilla esitellyistä hyipeistä kaksi, jotka maksavat takaisin ja joilla on suhteellisen lyhyitä investointiohjelmia. Ensimmäinen oli nimeltään Elite Alliance. Elite Alliance tarjosi neljää ohjelmaa, josta tartuin lyhytkestoisimpaan: 11 % viikon sijoitukselle. Tallettamani 25 dollaria pitäisi poikia siis 2,75 dollarin tuotto. Myös 25 % kahdessa viikossa, 60 % kuukaudessa ja 160 % kahdessa kuukaudessa tarjotaan. Elite Alliancen käyttöliittymä on erittäin selkeä ja se on maksanut investoijilleen ainakin vielä toistaiseksi. Tähän Hyippiin pääsee vain “kutsulla”, joten jos olet kiinnostunut niin käytä tätä linkkiäni, jolla pystyt tekemään tunnukset.

Toinen valitsemani HYIP oli Nano Energy Project. Komealta kalskahtava nimi. Tämä HYIP tarjoaa pikkusummille prosentin päiväkorkoa. Eli sijoittamani 25 dollaria tuottaa 25 senttiä päivässä. AlertPaylle pieni ulosmaksettava summa on dollari. Sijoituksien ostaminen tämänkin käyttöliittymällä oli helppoa. Täältä saat lisätietoja Nano Energy Projectista.

Hieman myöhemmin liityin vielä kolmanteen Hyippiin. eTradeDollar.com tarjosi hieman karumpaa käyttöliittymää ja sijoitusta panamalaisen yrityksen alle. Sijoittaminen onnistui nopeasti ja tämä mainostaa peräti 110 % tuottoa yhdessä päivässä. Katsotaan miten tälle sijoitukselle käy. eTradeDollarin löydät tästä linkistä.

Tilanne 12.6.2011:
Elite Alliance – tämän sijoituksen pitäisi “laueta” 17.6.2011
Nano Energy Project – täällä on “ansaittu” 0,50 dollaria. Yritän ulosmaksua samoihin aikoihin Elite Alliancen kanssa.
eTradeDollar.com – talletus tehty
Tilanne 15.6.2011:
Elite Alliance – tämän sijoituksen pitäisi “laueta” 17.6.2011
Nano Energy Project – täällä on “ansaittu” 1,25 dollaria. Nostin sen pois ja raha tuli nettilompakkoon nopeasti
eTradeDollar.com – yritin nostaa koko summan 22 dollaria pois. Tämä HYIP ilmoitti sen siirtyneen kokonaisuudessaan nettilompakkoon. Mutta sinne tulikin ainoastaan “korko”, 2 dollaria. 20 dollaria hävisi jonnekin – kuitenkin hypin omat sivut väittävät koko summan siirretyn. Sähköpostiin ei ole vastattu. Yritän myöhemmin saada osan rahasta takaisin AlertPayn kautta, mutta tästä voidaan jo päätellä eTradeDollar.com:n muuttuneen scamiksi (eTradeDollar.com scam).
Eli sijoitettu on 70 dollaria, takaisin saatu toistaiseksi 3,25 dollaria.
Tilanne 22.6.2011:
Elite Alliance – tämän sijoitus laukesi 17.6.2011, mutta rahoja ei näkynyt vaikka ne nostin pois. Tilanne näytti jo pahalta, jotkut “HYIP-monitorit” (sivustot jotka seuraavat hyippejä) laittoivat EA:n jo scam-tilaan, mutta yllättäen tänään rahat olivat tulleet korkoineen! Tänne ei enää kannattane palata, muuttunee scammiksi nopeasti.
Nano Energy Project – sivut eivät auenneet äsken, täältä on nostettu korkoja onnistuneesti 2,25 USD.
eTradeDollar.com – AP ei ole reagoinut, voidaan olettaa pääoma menetetyksi.
Powerful Strategy – sijoitin 4 dollaria ohjelmaan joka maksaa 1,8 % päivässä 10 businesspäivältä. Katsotaan maksaako alkupääoman takaisin.
Tällä hetkellä 74 dollarin sijoitukselle saldo on -42 dollaria.
Tilanne 10.8.2011:
Projekti on päättynyt. Sen aikana sijoitin kaikkiaan viiteen HYIP:iin. Näistä kaksi (Nano Energy Project ja Powerful Strategy) toimivat moitteettomasti: korko ja pääoma maksettiin takaisin sovitusti. Elite Alliancen kanssa oli viivettä, mutta sekin maksoi vaikka oli jo HYIP-monitoireissa tuomittu scamiksi. eTradedollar ei maksanut pääomaa, vain koron. Tehtyäni valituksen AlertPaylle sain muutaman viikon päästä pääomani takaisin (korot palautuivat HYIP:lle). Viides HYIP (InvestaFunds) osoittautui huijaukseksi jo alkumetreillä. Sijoitin siihen vain 5 dollaria. Loppusaldona oli 74 dollarin sijoitukselle noin puoli dollaria voittoa kuukaudessa.

Johtopäätöksiä:

  • HYIP-sijoittaminen on aikaa ja vaivaa vievä harrastus. Hyvä kirjanpito on tärkeää. Samaten numerotarkkuus.
  • Erilaisten HYIP-foorumien lukeminen on hyödyllistä. Tosin useimpien antama informaatio on vääristynyttä ja jopa osin valheellista. Suosittelen tätä blogia.
  • AlertPay on ainoa nettilompakko, jota kannattaa käyttää. Voit saada HYIP:lle sijoittamasti rahat takaisin jos siinä on ongelmia.
  • HYIP:eissa onnistuminen riippuu oikea-aikaisesta sijoittamisesta.Kaikki HYIP:t osoittautuvat huijaukseksi enemmin tai myöhemmin. Kyse on siitä onnistutko hyödyntämään HYIP:n ennen sen “poistumista markkinoilta”.
  • HYIP-harrastus ei tarjoa korkeista tuottolupauksista huolimatta suuria ansioita, sillä osaan HYIP:stä tulet menettämään rahasi joka tapauksessa.

HYIP:ien jälkeen kannattaakin kokeilla valuuttakauppaa. Ei sitä Wincapitaa, vaan aivan muuta …

Tällä sivulla olevat linkit ovat referral-linkkejä. Voit käyttää niitä tai jättää referralin pois. Tarkoituksena on myös tutkia maksavatko HYIP:t näitä maksuja

One Response to HYIP-projektiseuranta

  1. Pingback: Ovatko kaikki HYIP:t huijausta vai mahdollisuus ansaita? | Valuuttaa.com | rahaa internetistä

Comments are closed.