Tienaa myymällä kultaesineesi – kulta rahaksi!

Mikäli sinulla on ylimääräisiä kultaesineitä kuten vanhoja ja rikkinäisiä kultakoruja, joille ei ole käyttöä eikä tunnearvoa, ne kannattaa realisoida rahaksi. Kullasta maksetaan aina käypää rahaa.

Kullan arvo riippuu painosta ja kultapitoisuudesta. Kultapitoisuus ilmoitetaan karaatteina. Puhdas kulta on 24 karaattia. Suomessa yleisimmin myytävä kulta on pitoisuudeltaan 14 karaattia eli siinä on kultaa vähintään 58,3 prosenttia kokonaispainosta. Puhtaan kullan markkinahintaa voi seurata netistä esim. osoitteessa http://goldprice.org/.

Kultapiste maksaa tällä hetkellä (6.9.2016) 14 karaatin kullasta kampanjahintaa 22,17 euroa grammalta. Kultapitoisuus selviää esineessä olevista leimoista, joiden merkitys selviää sivulta www.leimat.fi.

Kultapiste.fi on meillä esimerkkinä luotettavasta yrityksestä, jonka kautta on helppo myydä kultaa. Blogisti myi kultaa noin 20 grammaa ja prosessi sujui näin:

1. Tilasin maksuttoman Kultakirjeen kullan lähettämistä varten. Tilaaminen onnistuu joko netistä: Kultapiste.fi tai puhelimitse arkisin 9-15 puhelin 09-3158 1635.

2. Lähetin kullat postitse Kultakirjeessä, jonka postimaksut oli jo maksettu. Lisäksi lähetys on vakuutettu.

3. Kultapiste arvioi kultani ja sain siitä arvion tekstiviestitse.

4. 24 tunnin sisällä arviosta rahat olivat tililläni. 20 grammaa kultaa tuotti minulle kampanjahinnalla lähes 500 euroa rahaa (arviointikulut vähennetään).

This entry was posted in Kulta and tagged . Bookmark the permalink.