Pikalainat

Pikalainat, pikavipit, kulutusluotot ja nettilainat

Pikalaina eli pikavippi, on pieni ja takaisinmaksuajaltaan lyhyt kulutusluotto. Pikalainat ovat suuruudeltaan 50-1000 euroa. Pikalainaa haetaan tekstiviestillä tai nettihakemuksella. Pikalainoja tarjoavat näihin erikoistuneet rahoitusyhtiöt. Pikalainoissa lainapäätöksen saaminen on nopeaa, samoin rahan siirtyminen hakijan tilille. Takaisinmaksuaika pikalainoissa on lyhyt: viikosta kuuteen viikkoon, tosin pidempiäkin laina-aikoja on tarjolla joillakin yhtiöillä.

Kulutusluotto eli käyttöluotto on melko lyhytaikainen alle viiden vuoden laina, jonka käyttötarkoitus on nimensä mukaisesti kulutus (remontti, matka, kodinkoneet …). Lainasummat ovat maksimissaan muutaman tuhannen euron luokkaa

Esittelemme tällä sivustolla joitakin luotettavia lainayhtiöitä. Mikäli kuulemme yrityksistä huonoa asiakaspalautetta tai muuta epäilyttävää, emme mainosta niitä tällä sivustolla.

Asiakkaana sinun kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti lainojen todellisiin kokonaiskustannuksiin, asiakaspalvelun joustavuuteen ja yrityksen taustoihin. Tutki aina päivän hinta lainayhtiön sivulta.

Valuuttaa.comin suosittelemat lainayhtiöt

EVERYDAY.FI

Everyday.fi on suomalaisen OPR-Vakuus Oy:n pikalainapalvelu. OPR-Vakuus Oy on vuonna 2005 perustettu, segmentissään johtava suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kulutusluottoja suomalaisille kuluttajille sekä käyttöpääomarahoitusta pk-yrityksille. Everyday.fi myöntää rahoitusta kaikille henkilöille, jotka täyttävät lainaehtojen luottokelpoisuusmääritelmän.

Everyday on 2000€:n jatkuva tililuotto, jolla ei ole määriteltyä takaisinmaksuaikaa.

  Kustannukset:

  * Nostoprovisio 15%
  * Takaisinmaksu kerralla tai erissä
  * Osamaksun kuukausikorko 5%
  * 800 € lainalle todellinen maksimi vuosikorko on 89,66 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on 632,08 € mikäli asiakas nostaa 800 € kerralla ja maksaa sen takaisin minimilyhennyksillä 44 kk aikana

Tutustu Everydayn lainoihin tästä linkistä!

AINALAINA
Ainalaina on Oy Netford Capital Ltd:n pikavippipalvelu. Suomalaisen Työn Liitto myöntänyt Ainalainalle Avainlippu-tunnuksen joulukuussa 2009. Ainalaina myöntää 19-21-vuotiaille 50-200€ vippejä, vanhemmille aina 1000€ asti.

Esimerkkejä lainahinnoista:

 • lainaat 50€, maksat takaisin 66€/14pv
 • lainaat 100€, maksat takaisin 126€/14pv
 • lainaat 200€, maksat takaisin 246€/14pv tai 249€/30pv
 • lainaat 400€, maksat takaisin 485€/14pv tai 492€/30pv kahdessa erässä tai 502 €/30pv yhdessä erässä

Suosituimmat hakusanat tähän artikkeliin: